Asså hur gott är inte det här, godaste tunnbrödspizzorna med grymt mycket smak. Skulle ha ätit krabba idag men kom visst lite för sent för det var slut på varenda en i butiken. Fick tänka om lite snabbt och då blev de pizza, helt grymma tunnbrödspizzor som man enkelt fixar till om man har lite bråttom.
Jag gjorde 2 olika sorter och båda blev väldigt goda fast på olika sätt. Den med rödbetor har en fantastisk smak, lite söt och otroligt god. Den med oliver smakar lite mer italiensk pizza och även där gör sig smakerna väldigt bra.
Till 2 pizzor:
2 Tunnbröd
4 msk naturell philadelphiaost
1/2 msk hackad persilja
1 /2-1 liten riven vitlöksklyfta
Svensk rödbetspizza med skinka:
Skalad och tunnskivad rödbeta
Strimlad purjolök
Rökt skinka
Tunnskivad mozzarellaost
Riven ost
Babyspenat (läggs på innan servering)
Italiensk olivpizza med skinka:
Gröna oliver (hackade)
Finstrimlad purjolök
Rökt skinka
Tunnskivad mozzarellaost
Riven ost
Babyspenat (läggs på innan servering)
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper. Blanda philadelphiaost, hackad persilja, jag använder den frysta och lite riven vitlök. Bred det över bröden.
Toppa med någon av fyllningarna och grädda i ugnen ca 10 minuter tills pizzorna fått lite färg. Toppa sedan med babyspenat. Serveras på direkten. Så gott och enkelt.
Happy friday på er så ses vi i morgon.
Kram <3