2 Comments

  1. Anonym

    Hej Victoria. Jag gillar dig och din blogg med fina recept, men vill ge dig lite feedback på hur bloggen upplevs på en mobil. Så fort jag zoomar in eller råkar dra med fingret åt höger eller vänster någon mm så hamnar jag bakåt eller framåt i arkivet. Och klickar jag in på en länk så går det inte att trycka bakåt, utan jag hamnar på den sidan jag var på innan jag klickade mig in på din blogg. Börjar bli så irriterande att jag tyvärr inte läser din blogg lika ofta. Hoppas problemen jag upplevt går att lösa, tycker ju om dina recept 🙂

    • Hej, tack för din feedback och så kul att du gillar min blogg. Jag vet att det är störigt med mobilsidorna på vissa bloggar och upplever det själv så också när jag läser andras bloggar: jag brukar därför alltid välja att läsa bloggar från webbversionen. Längst ner när du klickar dig in på min blogg från mobilen/iPad kan du välja att läsa bloggen från en webb version istället flr mobilversionen. Testa det i stället så kommer det nog underlätta. Återkom gärna med hur du upplever det då. Kram kram och jag hoppas verkligen du kikar in hos mig i fortsättningen, det betyder mycket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.