21 Comments

 1. Monica Rundström

  Tog det lång tid på spisen?
  Minuter, halvtimme eller timme?
  Tänkte göra små minifigurer och sätta på mina kort som jag gör.
  Undrar också om man kan göra flera på en gång och spara dem, i tex i en burk. Behåller de sin hårdhet eller blir de mjuka efter ett tag?

  • victoriaadmin

   Det tar några minuter att göra leran på spisen, den ska bara tjockna.Jag gjorde tunna snöflingor för några veckor sedan och de är fortfarande stenhårda så jag antar att de alltid kommer vara hårda. Lycka till

  • victoriasprovkök

   Ja det borde funka bra, det tar ett tag för den att stelna. Jag gjorde mina på direkten men jag håller tummarna för att det går bra för leran är helt underbar att jobba med. Meddela gärna hur det gick sen

 2. […] 23 december, dagen innan julafton och här hemma är det tradition att slå in alla julklappar just den här dagen. Mina julklappar ser olika ut varje år och jag försöker komma på nåt nytt till varje jul. Förra årets julklappar hade en snöflina gjord av silkeslera, kika på dem HÄR […]

 3. Sandra

  Hur mkt får man ut på en sats deg?
  Alltså hur många hjärtan ( mellanstor) får man ut på en sats deg på receptet som står här?
  Jag ska göra 65 st.

 4. Ingrid Bornhäll

  Testade idag! Blev så fina. Nu ska jag bara hitta en bra penna att skriva på dom med. Funderar på Posca-pennor, vad tror du om det?

 5. Åsa

  Hej!
  Blir dom riiiktigt hårda? Jag skulle vilja göra å ha som dekorationer på burkar bla men vill inte att som skall gå sönder om jag ska ge bort några…

  Mvh
  Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.