4 Comments

 1. Åhh vilken underbar resa ni haft! Men vilken otur med ryggen 🙁 stackare! Det låter magiskt! Det är så himla kul att läsa om er resa, och kul när du sktiver lite om det oxå precis som mej, jag lägger ju mest om recept men försöker skriva o båtlivet, Träning, inredning oxå. Det är precis sån resa jag vill göra försöker få med min sambo på det, vi har ju stor båt och är ute med den, men vill gärna bila Italien Frankrike och Kroatien framförallt, vi ska till Kroatien I Augusti men med flyg. Bilade mi till Kroatien förra året? Vad hette hotellen i San Remo ni låg på? Kram

  • victoriaadmin

   Ja det här verkligen varit en härlig resa, kan varmt rekommendera att bila då man får se väldigt mycket man annars missar. Hotellet i San Remo heter Ariston Montecarlo, det ligger med utsikt över havet och en liten badstrand ca 10 min promenad mot San Remo. Hotellet i sig är inte det mest lyxiga om man säger så men vi trivs väldigt bra och återvänder gärna dit. väldigt bra pris då många hotell vid havet är riktigt dyra. Vi var där för 2 år sedan också. Poolen är toppen och personalen väldigt trevlig och hjälpsam.
   Förra året var vi i USA men året innan var vi på roadtrip i Europa också. Bland annat Kroatien, Italien och Frankrike. Kolla in ”roadtrip Europa 2015” så kan du läsa mer;)
   Hoppas du får med honom snart?
   Roligt att du följde vår tripp!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.