Nutellakrisp
Nutella, hur gott är inte det på en skala? Och sen mjölkchoklad då? Galet gott enligt mig i alla fall. Blanda ihop de båda och sen lite Rice Krispies och du får otroligt goda små gottebitar kan jag lova. Enkelt och snabbt är det dessutom så det är bara att baka på.
Nutellakrisp
80g mjölkchoklad
50g nutella
Rice Krispies
Vit choklad
Flingsalt
Gör så här:
Hacka och smält mjölkchokladen i en djup tallrik över en kastrull med kokande vatten, ett så kallat vattenbad. Låt svalna och tillsätt sedan nutella, rör om så att allt blandas väl. Tillsätt sedan Rice Krispies tills du får lagom mycket chokladblandning på alla Rice Krispies. Lägg upp klumpar av ”smeten” med hjälp av en matsked, se till så de håller ihop. Låt stelna och ringla över smält vit choklad. Toppa sedan med flingsalt medan chokladen är flytande. Låt stelna helt och njut av krispiga Nutellakrisp. Förvaras i kylen.
Vill du baka nåt grymt gott och väldigt enkelt så testa mina Nutellakrisp.
Så nu ska jag verkligen njuta av kvällen som är kvar, i morgon blir det utbildning hela dagen lång. Så det gäller att tagga för att ta in all ny information.
Ses i morgon, Kram Kram