16 Comments

  1. Bettina

    Det er i den grad godkendt!! Tusind tak for at dele opskriften. Som bosiddende udenfor Danmark savner jeg mit rugbrød og elsker at det smager godt uden surdej.

  2. Karin Marmander

    Bakade brödet igår och det var fantastiskt gott. Snabbt och lätt var det också. Älskar tugget i det, solrosfrön o linfrön.

  3. Nilla

    Hej Victoria!
    Har en fråga. Det ska långjäsa, är det i rumstemperatur eller är det i kylen?
    Det här receptet verkar lättare än ett jag kört en tid,med skållad rågkross,så jag vill gärna prova det här snarast:-).

  4. Daniel Nilsson

    Hej, jag testade att baka detta bröd igår. Det var så himla smidigt och blev riktigt gott.
    Tack för ett bra recept!

  5. Nilla

    Tusen tack Victoria, för det här receptet!
    Bakade det igår och det var både enkelt och så gott. Den här varianten av danskt rågbröd blir det självklara valet i fortsättningen när jag ska baka ett grövre bröd.

  6. Lilly

    Har varit sugen på att testa att göra eget rågbröd till smörrebröd. Hittade detta, såg perfekt ut! Precis lagom enkelt! Körde igång och…

    …hade visst bara finmalt råg, inte grovt. Jaja, vi testar. Mixar med lite grovmald graham så kanske det blir bra. Typ samma sak, hehe…

    …och då ingen mörk sirap, nej. Fick bli ljus. Hmm… Det blir säkert också bra…

    Och så 1dl solrosfrön. Just det, det har ju tagit slut. Why?? Det finns ju alltid? Det får bli pumpakärnor…

    Haha, vi får se hur det här blir! 😂 En unik tolkning oavsett resultat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.