No Bake Ballerina Paj
Vill ni göra en söt och dundergod No Bake Ballerina Paj så ja då har ni receptet här. Väldigt enkelt, inga konstigheter och så god liten dessert. Gillar ni de små nougatfyllda kakorna så kommer ni med al säkerhet gilla denna. Chokladig, nougatig och söt dessert.
No Bake Ballerina Paj
Botten:
1 paket ballerinakakor orginal (-3 kakor som du sparar till dekortion)
60g smält smör
Fyllning:
250g nougat (odense nougat finns i bakhyllan)
100g mjölkchoklad
2 dl vispgrädde
Topping:
Ballerinakakor
Grädde
Gör så här:
Mixa ballerinakakor i en mixer eller matberedare så du får ett fint kaksmul, tillsätt smält smör och mixa lite kort. Fördela ut kaksmulet i botten på en form, min form är 36×10 cm. Tryck ut kaksmulorna ordentligt i botten och även upp på kanterna. Ställ in i kylen en stund tills du gjort klart fyllningen.
Hacka nougat och choklad grovt och lägg i en bunke. Värm grädden, den ska inte koka så ta av den precis innan den börjar koka. Häll grädden över nougaten och chokladen, se till så allt täcks. Rör om då och då tills du får en fin nougat créme. Ta fram formen ur kylen och häll i fyllningen. Ställ plant i kylen och låt stå minst 2 timmar. Gärna längre. Dekorera din No Bake Ballerina Paj med ballerinakakor och grädde. NJUT!
Alltså sååå gott!
Såååå himla gott! Jag hade lite bråttom och delade den lite tidigt, den stelnar till lite mer när den står lite längre;)
Hoppas ni får en fantastiskt fin dag
Följ mig mer än gärna på Instagram Victorias_provkok eller på Facebook
KRAM KRAM