Cheesecake krustader med bär
Än så länge känns våren en bit bort, hela -23 grader har vi haft i Örebro idag och en härlig tur på längdskidorna blev det i solen. Underbart och vintern får gärna stanna ett tag till när den är så här himla fin. Men vill du ändå göra lite vårgott och få lite vår och sommarkänslor en kall vinterdag så testa mina Cheesecake krustader med bär. Alltså så himla goda och väldigt enkla att göra. Cheesecakefyllningen kan förberedas innan men gör klart de med spritsning och bär innan servering. Serveras som en naggande god liten dessert efter middagen. Det behöver liksom inte vara svårare än så att lyxa till det lite extra:)
Cheesecake krustader med bär, 16 st små
16 små krustader
1 dl vispgrädde
100g naturell färskost (orginal)
4 msk florsocker
2 tsk vaniljsocker
Topping:
Färska bär
Mynta
Gör så här:
Blanda vispgrädde, färskost, florsocker och vaniljsocker i en bunke. Vispa med en elvisp tills det det tjocknar och blir krämigt så det går fint att spritsa.
Spritsa ner fyllningen i små mini krustader och toppa med färska bär. Tänk på att de inte ska stå mer än kanske 20 minuter, krustaderna mjuknar lätt om de får stå för länge med fyllning.
Servera och njut, som en liten dessert efter maten. Enkel lyx! och lagom storlek att ta 2 eller 3:)
Ha nu en superfin kväll, kram <3