Har haft en underbart skön ledig söndag. Varit ute på promenad i solen så klart och sen gav jag mig på ett försök att baka munkar på riktigt vis med en massa äggulor, närmare bestämt 8 äggulor… Men klart jag misslyckades, jag kunde inte fatta hur de kunde stå 4 dl mjöl på receptet tills jag kom på att jag hackat i 8 hela ägg med både gula och vita. Ja det blev pannkaka av det vill jag lova. Får väl göra om det någon dag då jag har lite mer ägg hemma.
Så istället för munkar får ni ytterligare ett gott recept, denna gång är rullarna fyllda med soltorkade tomater och basilika. Yammi!
Du behöver:
12 skivor parmaskinka
2 dl crème fraîche
100 g soltorkade tomater i olja (hackade)
1 kruka färsk basilika (hackad)
Salt
Peppar
Blanda ihop allt och lägg en klick i varje parmaskiva. Rulla ihop och ställ in i kylen tills servering.
Gott som plock!
Titta våren har kommit till vår trädgård.
Och inne är den också i full blomning.
Kram till er bu är det kontoret som gäller!
JENNYS MATBLOGG
Vad goda parmarullarna ser ut 🙂
Och vilka fina snödroppar, än har jag inte sett några vårblommor i min trädgård.
Trevlig vecka.