4 Comments

  1. Anonym: ja just ja, det glömde jag skriva med. Jag hade i en knivsudd vaniljpulver i smörkrämen:) men det är inte nödvändigt de blir jättegoda utan också!!
    Ha en toppendag
    Kram

  2. […] TGIF, såå skönt med helg! Ikväll blir det lite fredagsmys här hemma med god mat och i morgon ska vi iväg till Stockholm på galej. Min fina klänning från Nelly kom fram i tid så den ska jag ha på mig, kanske hinner slänga upp en bild på den i morgon. Idag var det ju jag som hade fredagsfika på jobbet så jag var uppe i ottan och bakade blåbärsbullar,jag är sån som inte gillar att bjud på sånt som varit fryst ?För er som vill ha recept och veta mer om de goda bullarna klicka in er HÄR. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.