Jippi, inte ofta en onsdagkväll känns så här härlig,kan vara för att det är lite ledigt i morgon kanske:)
Vilket fantastiskt väder det varit nu i 2 dagar, strålande sol och runt 20 strecket, riktig sommar med andra ord…svensk sommar för nu på kvällen kom regnet.
Det blev en liten liten microspringrunda nu på kvällen , 2 km kom jag tills det började ösregna igen och det blev raska springsteg hem vill jag lova. Blöt som en disktrasa sitter jag nu nedsjunken i fotöljen och slappar #fördetärjagvärld# .
Har ni också haft fantastiskt sommarväder hos er?
Tänkte bjussa er på en riktigt god äggfrukost nämligen denna goda rätt med ägg i tomatröra,
du behöver:
1 burk körsbärstomater (400g konserverade)
1 liten gul lök (finhackad)
Smör
Salt
Peppar
Strösocker
3 ägg
Riven ost
Gör så här:
Stek den hackade löken i en stekpanna med en klick smör,löken ska inte få färg.
Tillsätt tomaterna, salta, peppra och smaka av med lite socker. Låt puttra en stund på svag värme.
Knäck sedan ner äggen i tomatröran och låt puttra under lock några minuter.
Strö över riven ost och låt gå klart under lock.
Servera äggen med tomatröra till frukost, mellanmål eller varför inte en lunch. Gott är det vilket som!
Receptet finns hos många olika matbloggare så det är inget jag själv kommit på.
Hoppas ni haft en riktigt skön dag och att ni får lite ledigt i morgon.
Kram ses i morgon <3
Design by Tornblad
Men åh så gott det låter! Perfekt efter en löprunda! Jag har haft uppehåll i 3 dagar, men idag bär det av igen 🙂
I går var det jättefint (tills på kvällen) men idag är det lite disigt.
Kram Malin
victoriasprovkök
Ja det här efter en runda är ju perfekt!
Kram till dig