Som ni kunde läsa igår så fick vi besök av våra mexikanska vänner, de stanna över natten och vi fick lite tid till att ses idag också, superkul verkligen för det var rätt länge sedan vi sågs och det lär dröja ett tag tills vi ses ”live” igen.
Förövrigt håller jag på att packa det sista för nu är det en del jobb de sista dagarna innan vi åker till varmare breddgrader, närmare bestämt Grekland, ska bli så skönt att få lite värme, sol, bad och välbehövlig vila. Jag kommer givetvis blogga därifrån för internet hoppas jag att det finns nån stans och sedan kommer jag givetvis lägga ut en del bilder på instagram, så in och följ mig där om ni vill se hur vi har det;) victorias_provkok heter jag där.
Idag bjöds det på sommarlunch här hemma och det blev uppskattat av alla, det blev kallskuret, bl.a. Rostbiff, kalkon och snickarskinka och till det en hemmagjord potatissallad med dill.
Tänkte du skulle få receptet på potatissalladen för enklare kan det nästan inte bli.
Du behöver:
1 kg Färsk potatis (skrubbad/tvättad)
2 dl Creme fraiche (34%)
1 dl Majonnäs (naturell)
Salt
Lite peppar
Massor med färsk dill (hackad)
Gör så här:
Koka den skrubbade potatisen, inte för mjuk, låt den kallna helt och dela den i bitar.
Blanda creme fraiche och majonnäs i en bunke, måtten är ungefärliga, smaka dig fram.
Tillsätt sedan salt och lite peppar och sedan massor med färsk dill.
Lägg i potatisen när du fått bra smak och rör om försiktigt.
Toppa med dill innan servering.
Sååå gott!
Nu är det sängen för mig, blev lite dåligt med sömn i natt då vi satt uppe och pratade påtok för länge;)
Kram <3
Bland bakverk och kastruller
Det finns så många varianter på potatissallad, din variant här med dill låter väldigt gott!!
Kram
victoriasprovkök
Ja det finns en del att välja på och denna är supergod:)
Kram
Svetlana Driagina
Gott och fräscht! Mums! 🙂
Ha en fin dag!
Kram
//Lana
victoriasprovkök
Tack, och tack detsamma fina du;)
Kram