Godmorgon , vaknade upp till ett lite mulet skåneland idag och startade dagen med en springrunda på 1 mil, tjohoo, kändes riktigt bra efter. När jag kom tillbaka var jag ju måttligt hungrig på frukost och slängde ihop lite grova scones när jag såg att brödet nästan var slut. Gott blev det, älskar nybakat.
Till 4-5 bröd behövs:
4 dl grahamsmjöl
1 dl solrosfrön
4 msk krossade linfrön
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
3 dl filmjölk eller vanlig mjölk
1-2 tsk honung
Gör så här:
Blanda alla torra ingredienser, häll i mjölken och rör om väl. Tillsätt honungen.
Smeten ska bli lös men ändå gå att klutta ut på bakplåtspappret utan att det flyter ut.
Grädda i ca 13-15min i 225-250 grader.
Servera med smör och ost, mums!
Ha en bra dag<3
Marja - Baka Sockerfritt
Grattis till den långa springturen! God frukost 🙂
victoriasprovkök
Tack snälla,