Bönsallad med fetaost, så otroligt gott! Till en början gillade jag inte alls bönor, eller det var väl kanske för 5 år sen som jag lärde mig äta bönor, jag började med en i taget och sen en dag tyckte jag det var riktigt gott. Nu däremot älskar jag bönor av alla olika slag. Bönsallad med fetaost är därför en riktig favorit hos mig. Det är nyttigt och dessutom snabbt och enkelt. Mättar bra gör det också. Så gillar du bönor, TESTA denna, gillar du inte prova att äta en om dagen en period och se om du börjar gilla.
Du behöver:
1 förpackning blandade bönor
Ca 1/2 klyfta riven vitlök
Hackad persilja
Fetaost i tärningar
Ca 2 msk Olivolja
Flingsalt
Gör så här:
Skölj bönorna noga i ett durkslag med vatten.
Lägg dem i en bunke och tillsätt riven vitlök efter smak, jag gillar mycket vitlök men smaka av vad som passar dig.
Tillsätt hackad persilja och fetaost. Ringla över olivolja och smaka av med smulat flingsalt.
Blanda ihop och servera som tillbehör till tex kyckling eller kött.