14 Comments

  1. Åh tack för inspirationen å den utförliga beskrivningen. Nu SKA jag på bea igen, har bara testat sisådär 3 gånger, varav en gång helt lyckad, en som gick att rädda och en rakt ut i vasken (eller, jag återanvände det såklart, men blev ingen bea).

  2. Jessica

    Supergod! Men undrar hur man gör med det som blir över, ställde i kyl men sen var den ju hård som smör. Vispar du upp den igen? Tack för receptet?

  3. Angelica

    Denna bea är så god 😁har gjort den flera gånger . Å den är så lätt att göra å alla älskar den. Tack för tipset 😊 tänkte jag skulle prova din lövbiffsgratäng den såg sååå god ut.

  4. Jonatan

    Riktigt bra recept, gjort flera gånger och alla älskar den!
    Några förslag på andra smaksättningar?
    Mvh Jonatan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.