French toast roll ups
Lördag morgon och det firas såklart med en riktigt mysig frukost. Att lyxa till det lite extra när man kan ska man verkligen göra tycker jag. French toast roll ups är så otroligt gott, sååå enkelt och det går på ett litet kick. Idag blev det 2 olika sorter och jag tänkte bjuda er på båda, de var lika goda båda två så jag kunde inte välja. Den ena är med smak av kanelbulle och den andra med jordnötssmör, nutella och banan. Så vänta inte för länge utan gör dem på direkten, har du redan ätit frukost så gör dem som fika eller till morgondagens frukost.
French toast roll ups, 4 st
4 vita formbröd utan kanter
1 ägg
2 msk vispgrädde
Kanelbullefyllning:
Philadelphiaost
Riven mandelmassa
Kanel
Fyllning med nutella och jordnöt:
Jordnötssmör
Nutella
Skivad banan
Topping:
Socker
Kanel
Gör så här:
Skär bort kanterna från brödet och kavla ut dem en och en så de blir tunnare. Lägg på fyllningen, jag bredde philadelphiaost på hela brödet, rev över lite mandelmassa och kryddade med kanel, se bilden nedan. Den andra sorten tog jag jordnötssmör, nutella och banan i mitten på brödet, se nedan på bilden hur mycket ungefär. Rulla ihop hårt till en rulle.
Vispa ihop ägg och vispgrädde, doppa rullarna i röran så be blir helt täckta och stek dem sedan i en stekpanna med smör, börja med att steka där skarven är. Stek dem på rätt hög värme tills de fått en fin yta runt om. Rulla dem sedan i socker och kanel, eller jag rullade de med kanelbullfyllningen i socker och kanel och de andra i bara socker men det är en smaksak.
Philadelphiaost, mandelmassa och kanel…
Jordnötssmör, nutella och banan…
Båda så otroligt goda, servera dem på direkten när de är varma…Amazing!
Nu ska jag strax ta mig iväg på en springrunda för att sedan åka vidare på kalas, ha en fin dag. Kram Kram