15 Comments

 1. […] Saffransbullar med en riktigt härlig fyllning av vit choklad, philadelphiaost, smör och lime. Ja, den här fyllningen är helt underbart god om du vill göra en saffransbulle med det lilla extra och vill ha något utöver den vita chokladen som även den bullen är helt magiskt god. Recept på Saffransbullar med vit choklad och philadelphia som är väldigt poppis hos mig hittar du HÄR […]

  • victoriasprovkök

   Ungefär 14 dl men känn dig fram tills du får en smidig deg. Var försiktigt så det inte blir för mycket mjöl ta lite i taget och den ska vara mjuk men inte kletig.

 2. Josefin

  Grymt recept!
  Något jag tyckte var klurigt var hur många bullar det skulle bli?
  När du skrev ”skör breda remsor” så skulle jag velat haft i cm. Kändes som att mina blev alldeles för stora 🙂 ska bli spännande att smaka!

 3. […] I år har jag bakat sååå mycket saffransbullar. Jag har testat massor av olika kombinationer för alla olika smaker och flera av dem är jag riktigt nöjd med. Saffransbullen med vitchoklad och philadelphiaost är en riktig succé hos mig och väldigt poppis, många som bakat den och är så nöjda, recept hittar du HÄR.  […]

  • victoriaadmin

   Jag lägger på ett lager fyllning och viker ihop degen en gång. Sen skär jag remsor och tvinnar sen snurrar till en bulle.

   • Carina Capalvo

    Tack! Det gick bra jag gjorde dem idag. Dock tror jag några blev lite degiga och hade behövt vara inne längre men på lägre grader.

    God Jul!

    Hälsningar Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.