17 Comments

  1. Men mums vad gott det ser ut!

    Är det en vanlig plåt, typ den som kommer med ugnen som du använt? Måste prova detta bröd. Älskar att baka matbröd i långpanna. (Mycket bröd med minimalt med jobb)

    Kram

    • victoriasprovkök

      Vågar inte svara på det, bakar nästan aldrig glutenfritt. Tror inte det blir samma resultat men prova. Lycka till

  2. Katarina

    Jag har testat ett liknande recept, men tog 10 g jäst, kall mjölk och jäste i rumstemperatur över natten. Degen bakas ut direkt och jäser bara en gång, på plåt, övertäckt med plast. Skulle säkert funka med detta recept. Perfekt om man är lite trött på morgonen men vill ha nybakt bröd.

  3. Veronica

    Hej, har bakat dom och håller med, galet goda 👍👍
    Kan man minska sockermängden eller påverkas jäsningen då ??
    // Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.