22 Comments

    • victoriasprovkök

      Jag fryser alltid mitt bröd om jag ska spara. Men de klarar sig bra i rumstemperatur också? kul att du gilla dem☺️

  1. Maja

    Vet inte om jag missat det någonstans, men är det något speciellt mått på långpannan man behöver när man gör dessa? Eller funkar vilken plåt som helst? 🙂

    • victoriaadmin

      Det funkar bar med vilken långpanna som helt, ja bara inte en för liten…. Men en vanlig ugnsplåt går bra:) Du kavlar ut så tjockt du vill ha det, behöver inte vara ute i kanterna. Den håller formen i alla fall. Kram

  2. Kerstin

    Tack för ett lättbakat bröd i långpanna. Så jätte god fyllning och smart att dela till bullar innan gräddning.
    Blev enorm favorit hos alla?

  3. Anette Johansson

    Precis fått tips om dig o långpannebak… och dottern fixade instagram åt mig nu.
    Så nu äntligen tog jag mig tid att baka o prova dessa bullar i långpanna….
    Är på jäsning nu innan ugn!
    Men degen ”sprack” på ovansidan, kavlat för stort då kanske..? Och kunde inte trycka ut så mkt i långpannan… har du ngt tips/råd här kanske…
    kletigt o fult men får strö mkt pärlsocker..
    väntar med spänning för att få dom färdiga!

  4. Karin

    Supergott! Har gjort dem två gånger den senaste tiden. Ungarna älskar dem och idag gissar jag att vi gör en ny sats eftersom de sista gick åt igår. Vi har lite farinsocker i fyllningen men hoppar över pärlsocker ovanpå. Det tycker vi blir gott. Tack för att du delar med dig av dina recept!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.