8 Comments

  1. Lisa Holmgren

    Hej! Måste man ha i så mycket sirap? Tänker på min pojkvän som har diabetes. Eller går allt det åt till jästen och jäsningen om du förstår vad ja menar?

  2. Louise Andersson

    Hej, dina nattjästa frukodtfrallor med råg och havre. Jätte goda och fluffiga. Tack för receptet.

    • victoriasprovkök

      För att få fluffiga bröd behövs en hel del vete. Om du har mer råg än vete blir de mer kompakta. Det blir ett helt annat bröd då. Jag skulle nog ta Max 2 dl råg och resten vete. Men som sagt, vill du använda så mycket råg så blir det ett helt annat bröd. Säkert supergott det också men inte så fluffigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.