2 Comments

  1. Hej! Du har för det mesta väldigt bra recept men jag tycker du har för mkt vispgrädde i dina soppor. Jag tycker det är helt ok till fest men kan du inte alt ta matlagningsgrädde eller rent av 3% mjölk i vissa maträtter. Det kan bli gott ändå om man kryddar upp lite mer . Att alltid använda vispgrädde i allting en vanlig vardag då är det svårt att hålla vikten. Här är det inte bantning som jag tänker på. 😏Eva

    • victoriaadmin

      Hej hej, så roligt att du gillar mina recept. Jag använder alltid vanlig vispgrädde då jag gillar de produkterna bäst. Det går såklart att byta ut eller minska om man vill men jag kommer fortsätta använda det i mina recept. Ett tips är att istället för att använda matlagningsgrädde så blanda vanlig vispgrädde med tex vatten så får du ner fetthalten men ändå kan använda bra produkter i maten:)
      Ha en fin dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.