Krämig hallonkeso
Det behöver inte vara svårt för att det ska bli galet gott, eller hur? Till frukost blev det den här otroligt goda krämiga hallonkeson. Världens enklaste och godaste. Lite extra gott blev det med mina hallon som jag tillsammans med en vän plockade i Augusti. Hallonen plockade vi på en gård utanför Örebro, frös in direkt och se så fina de hållit sig. Underbart att kunna njuta och minnas härliga dagar. Så har du lite hallon med härliga minnen i frysen så testa, har du inte plockat egna så funkar det såklart med köpta:)
Krämig hallonkeso, 2 små eller 1 stor portion
1 dl keso
1 dl turkisk yoghurt eller grekisk
1 dl frysta hallon
1 tsk honung
Gör så här:
Koka upp hallon i en kastrull och tillsätt lite honung. Låt svalna lite och blanda ihop det med keso och turkisk/grekisk yoghurt, gärna den tjockare varianter i hink.
Servera i glas, 2 små eller ett lite större glas, toppa med hallon.
Såååå himla gott och kolla in mina hallon som faktiskt varit frysta, det kan man inte tro.
Drömmer mig tillbaka till när jag plockade hallonen med en vän på en gård utanför Örebro. Det var kladdig och lerigt då det regnat men till slut fick vi ihop våra hallon.
Minnen, älskar verkligen att plocka egna bär och lägga i frysen, sen är det bara att njuta hela hösten, vintern och våren tills det förhoppningsvis är dags för nya:)
Ha nu en fin dag och njut…
Kram Kram
Följ mig mer än gärna på Instagram också, victorias_provkok heter jag där:)
Linnea
Tack för detta recept! Det här e sååå gott! Äter det så ofta jag kan till frukost. Toppar det med lite hackade valnötter och pumpafrön för extra crunch 🙂
victoriaadmin
Vad roligt, ja visst är det gott 🙂