18 Comments

  1. Ser helt magiskt gott ut och kommer jag garanterat att testa! Kommer självklart helt följa ditt recept till punkt och pricka, men en fundering. Skulle man kunna dra ner något på mängden fett i receptet?

    Tack för all inspiration!

    • victoriasprovkök

      Går bra med vanligt men jag använder oftast special då jag tycker det blir lite fluffigare.

    • victoriasprovkök

      Många använder chiafrön blandat med vatten istället för ägg. Det kalls chiaägg ett veganskt substitut för ägg att använda sig av i bakning. Sök på chiaägg på Google så får du upp mer om det. Lycka till !

  2. Jenni

    Jätte dum fråga kanske men hur ”formar” man brödet efter jäsningen? Är det ok att bearbeta degen?

    • victoriasprovkök

      Det går bra att knåda degen. Jag brukar forma till runda bullar som jag sedan rullar mellan händerna till lite avlånga bröd.

  3. Pernilla

    Väldigt gott bröd, som jag bakat flera gånger nu. En solklar favorit i familjen. Tack för att du delat med dig av receptet.

    • victoriasprovkök

      Jag tror tyvärr inte de blir lika bra då. Tycker det blir annan konsistens på bröd man kalljäser. Men går går ju👍

  4. Karolina Brandt

    Hej
    Dom ser verkligen jättegods ut!! 🙂 Måste absolut prova!!
    Tror du man kan utesluta sockret? Funderade även om det gick o använda honung? 🙂

    Mvh Karolina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.