37 Comments

  1. Ser helt magiskt gott ut och kommer jag garanterat att testa! Kommer självklart helt följa ditt recept till punkt och pricka, men en fundering. Skulle man kunna dra ner något på mängden fett i receptet?

    Tack för all inspiration!

    • victoriasprovkök

      Många använder chiafrön blandat med vatten istället för ägg. Det kalls chiaägg ett veganskt substitut för ägg att använda sig av i bakning. Sök på chiaägg på Google så får du upp mer om det. Lycka till !

  2. Jenni

    Jätte dum fråga kanske men hur ”formar” man brödet efter jäsningen? Är det ok att bearbeta degen?

    • victoriasprovkök

      Det går bra att knåda degen. Jag brukar forma till runda bullar som jag sedan rullar mellan händerna till lite avlånga bröd.

  3. Pernilla

    Väldigt gott bröd, som jag bakat flera gånger nu. En solklar favorit i familjen. Tack för att du delat med dig av receptet.

    • victoriasprovkök

      Jag tror tyvärr inte de blir lika bra då. Tycker det blir annan konsistens på bröd man kalljäser. Men går går ju?

  4. Karolina Brandt

    Hej
    Dom ser verkligen jättegods ut!! 🙂 Måste absolut prova!!
    Tror du man kan utesluta sockret? Funderade även om det gick o använda honung? 🙂

    Mvh Karolina

  5. Carina

    Har sett ditt recept cirkuler länge nu, och bakade idag. Det vart magiskt gott! Så enkelt och fluffiga. Tack!

  6. Anneli ericsson

    Jag älskar detta recept. Bröden blir såå goda,& fluffiga. Även efter de varit frysta är de som ny bakade. Skall baka dem i dag igen väntar bara på att sonen skall komma med ägg ? och idag skall jag nog pröva med rågsikt i, byta ut ett par dl.vetemjöl. Skall göra dubbelsats då de är försvinnande goda & med 2 tonåringar i huset därför pröva med rågsikt då ev vetemjölet ej räcker ?

  7. Naki79

    Har bakt disse for andre gang på 3 dager. Fantastisk gode og ungene mine elsker de, fornøyd med matpakka si nå ja 😀 Hilsen fra Norge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.