4 Comments

 1. Ida

  Såg detta brödet på instagram och bestämde mig för att baka det dagen efter. Guuuuud så gott!. Snabbt och enkelt. Hela familjen älskade det. Har nu hittat min inspirationskälla till helgens frukostbröd. Din sida är fantastisk //15-åring som älskar att baka bröd.

 2. Kersti

  Funkar det även att ”trippla” receptet (×3), och finns det någon gräns för hur länge de kan jäsa? Jag skulle behöva göra degen redan på eftermiddagen dagen före och sedan servera som tidig frukost ca 04-06 tiden.

  • victoriaadmin

   Jag har faktiskt bara jäst mina bröd 10-11 timmar som mest men testa borde funka, degen jäser upp rätt bra och ser helt överjäst ut men det går bra ändå när de jäst länge. att göra gånger 3 går toppen det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.