10 Comments

 1. Ida

  Såg detta brödet på instagram och bestämde mig för att baka det dagen efter. Guuuuud så gott!. Snabbt och enkelt. Hela familjen älskade det. Har nu hittat min inspirationskälla till helgens frukostbröd. Din sida är fantastisk //15-åring som älskar att baka bröd.

 2. Kersti

  Funkar det även att ”trippla” receptet (×3), och finns det någon gräns för hur länge de kan jäsa? Jag skulle behöva göra degen redan på eftermiddagen dagen före och sedan servera som tidig frukost ca 04-06 tiden.

  • victoriaadmin

   Jag har faktiskt bara jäst mina bröd 10-11 timmar som mest men testa borde funka, degen jäser upp rätt bra och ser helt överjäst ut men det går bra ändå när de jäst länge. att göra gånger 3 går toppen det

 3. Jennie

  Gjorde degen igår kväll trött efter tuff jobbvecka, Påtvingad tacobuffé på restaurang och där ett för stort glas vin ? – degen fick stå i 12 timmar för jag passade på att ta sovmorgon, blev SÅ GODA FRALLOR! Barnen älskade dem också. Ska testa ditt ”häll-ut” härnäst! Jag och jäst/brödbak är inte kompisar i vanliga fall, så det här är så kul att lyckas med!

 4. Sandra Gumse

  Men 6 gram jäst? Det är typ en tumm nagel stämmer det verkligen? Har köpt alla ingredienser och ska bara dessa så fort jag kan. Ser så gott ut 👍

  • victoriasprovkök

   Ja 6gram är väldigt lite jäst men degen jäser länge i rumstemperatur så det räcker. Har du väldigt varmt inne kan du ta ännu mindre jäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.