Godmorgon, eller godlunch kanske man kan säga, klockan tickar på och jag har i princip bara hunnit göra/äta frukost, jobbat lite och nu ska jag ut och springa. Härliga slappa lördag!
Frukosten idag bestod bland annat av goda pannkakor, glutenfria och sockerfria är de dessutom.
Jag tål både socker och gluten men försöker att dra ner lite på det då jag tycker jag mår bättre och vad passar då bättre än dessa godingar.
Du behöver:
1 dl majsmjöl
1/2 msk fiberhusk
2 ägg
1 1/2 dl mjölk
Lite vaniljpulver
En gnutta salt
Sylt:
Ca 2 dl blåbär
Ca 1 banan (mixad)
Gör så här:
Blanda ihop alla ingredienserna till pannkakorna i en bunke, låt det stå och dra ca 15 minuter.
Stek pannkakorna i en stekpanna med en klick smör.
Hjälp till att bred ut pannkakssmeten i stekpannan så får du tunna pannkakor.
Sylt:
Koka upp blåbären i en kastrull, låt kallna.
Mixa bananen och blanda ner i blåbären.
Servera sylten till pannkakorna.
Skiva ev över lite banan.
Mumsigt!
Ha en fantastisk lördag och njut, jag ska ta på mig träningskläderna och ge mig ut i kylan, härligt!
Kram kram
Erika G
Skönt att det är helg. Jag behöver verkligen vila! Kram!