11 Comments

  1. Petra Hektor

    Ser så goda ut! För en som inte är så van till att baka, hur ska jag göra när jag tvinnar till bullar? 🙂

  2. Johanna Hansson

    Hej! Dessa ser fantastiskt goda ut ?
    Det står att man kan minska jästen och då undrar jag om man minskar på de andra ingredienserna också? Jag har 25 g jäst hemma.

    • victoriasprovkök

      Du kan minska till hälften av allt om du vill men du kan även bara minska jästen men då behöver den längre tid till att jäsa.

  3. Charlotta

    Det blev fantastiskt goda bullar, det här receptet kommer jag använda till alla sorters bullar en kan tänka sig, inte bara kardemummabullar. Tack för ett väldigt bra recept!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.