Frukosttapas med äggröra och parmaskinka
Att vakna upp en härlig solig dag och få njuta av en god frukost, det är lyx. Idag tänkte jag tipsa er om en fantastisk liten Frukosttapas med äggröra och parmaskinka som verkligen lyxar till frukosten. Riktigt gott och har du en bit baguette över från gårdagen fungerar det utmärkt då du ändå rostar skivorna lite lätt i en brödrost. Receptet räcker till ungefär 4-5 tapas men öka bara på om du vill göra fler såklart.
Frukosttapas med äggröra och parmaskinka, ca 4-5 tapas
5 skivor baguette
1 msk smör
2 ägg
1 msk creme fraiche
Salt
Svartpeppar
2-3 skivor parmaskinka
Gör så här:
Skiva baguetten i centimeter tjocka skivor och rosta dem lite lätt i en brödrost. Smält smöret i en kastrull och knäck i äggen. Rör hela tiden i äggen med en sked tills du fått en äggröra av äggen, ha inte för hög värme. Ta av från värmen och tillsätt crème fraîche och kryddor. Toppa baguetten med äggröra och en halv parmaskinkbit. Såååå gott, jag lovar.
Ni måste bara testa mina….
Frukosttapas med äggröra och parmaskinka, såååå goda!
Nu måste jag rusa, iklädd shorts och linne, det var på tiden att värmen och solen kom tillbaka igen. Kram kram.