Snabba kesofrallor (Glutenfria)
Ibland behövs supersnabba bröd som dessutom är supergoda!! Eller hur? Dessa Snabba kesofrallor är dessutom glutenfria (använd glutenfria havregryn då det kan vara spår av gluten i vanliga, annars använder du vanliga havregryn) Jag gjorde de här till frukost i morse och se är snabba, enkla och så goda! Så testa du också:)
Snabba kesofrallor 6 st
250g keso
4 ägg
5 dl havregryn (Glutenfria om du vill göra glutenfritt)
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
Topping:
Solroskärnor
Gör så här:
Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Blanda ordentligt så bakpulvret bladas ut ordentligt.
Klicka ut 6 bröd på en plåt med bakplåtspapper, använd en matsked för degen är kletig. Toppa med solroskärnor och sätt in mitt i ugnen ca 20 minuter på 200 grader (över och undervärme). Låt svalna och njut av nybakat.
Hoppas du får en riktigt härlig helg, kram från mig:)
Följ mig mer än gärna på Instagram Victorias_provkok