31 Comments

  1. Marina

    Hej 🙂 går det att använda vanligt vetemjöl istället för vetemjöl special?
    Tack för en fantastisk blogg!
    Hälsningar Marina

  2. Maria

    Åh perfekt till min sons namnkalas nu i advent. Men hur gör jag om vi vill förbereda och baka nu och frysa in för att sedan ta upp till den stora dagen? 🙂

    Tack på förhand

    • victoriaadmin

      Bullar är alltid godast nybakade men vill du frysa dem så gör det på direkten när de är lite ljumna. pensla med smör och socker när de ska ätas:) Kram

      • Sara

        Nu skall mina in i ugnen. Spännande att smaka sen. Frysas ljumna, skall man stänga till påsen helt? Tänker på kondens 🙂

        • victoriasprovkök

          Jag brukar stänga igen påsen, men du kan lika gärna frysa med öppen påse om du vill. Jag byter alltid påse när jag tinar upp bullarna för att slippa att de blir blöta.

  3. Minolta

    MÅSTE man verkligen använda vetemjöl *special*? Det borde vöäl gå med vilket vetemjöl som helst (Om man inte använder en så kallad bakmaskin). Dessutom säger ju läkarna nuförtiden att man ska vara försiktig med gluten.

    • victoriaadmin

      Hej det går bra med vanligt mjöl också. Jag använder dock oftast special eftersom jag tycker det gör brödet något fluffigare. Lycka till

  4. Anna

    Alltså det här är de godaste, saftigaste, fluffigaste lussebullarna jag någonsin bakat, så smidigt att baka i långpanna!
    Bakade dessa igår och tjuvsmakade, idag ska jag bjuda familj o släkt eftersom det är min födelsedag idag!
    Tack för ett toppenrecept💕

  5. Kattis

    Gjorde dessa idag. Så fantastiskt goda och fluffiga dom blev! Använde vanligt vetemjöl eftersom jag inte hade något special hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.