43 Comments

 1. Marina

  Hej 🙂 går det att använda vanligt vetemjöl istället för vetemjöl special?
  Tack för en fantastisk blogg!
  Hälsningar Marina

 2. Maria

  Åh perfekt till min sons namnkalas nu i advent. Men hur gör jag om vi vill förbereda och baka nu och frysa in för att sedan ta upp till den stora dagen? 🙂

  Tack på förhand

  • victoriaadmin

   Bullar är alltid godast nybakade men vill du frysa dem så gör det på direkten när de är lite ljumna. pensla med smör och socker när de ska ätas:) Kram

   • Sara

    Nu skall mina in i ugnen. Spännande att smaka sen. Frysas ljumna, skall man stänga till påsen helt? Tänker på kondens 🙂

    • victoriasprovkök

     Jag brukar stänga igen påsen, men du kan lika gärna frysa med öppen påse om du vill. Jag byter alltid påse när jag tinar upp bullarna för att slippa att de blir blöta.

 3. Minolta

  MÅSTE man verkligen använda vetemjöl *special*? Det borde vöäl gå med vilket vetemjöl som helst (Om man inte använder en så kallad bakmaskin). Dessutom säger ju läkarna nuförtiden att man ska vara försiktig med gluten.

  • victoriaadmin

   Hej det går bra med vanligt mjöl också. Jag använder dock oftast special eftersom jag tycker det gör brödet något fluffigare. Lycka till

 4. Anna

  Alltså det här är de godaste, saftigaste, fluffigaste lussebullarna jag någonsin bakat, så smidigt att baka i långpanna!
  Bakade dessa igår och tjuvsmakade, idag ska jag bjuda familj o släkt eftersom det är min födelsedag idag!
  Tack för ett toppenrecept?

 5. Kattis

  Gjorde dessa idag. Så fantastiskt goda och fluffiga dom blev! Använde vanligt vetemjöl eftersom jag inte hade något special hemma.

 6. Maria

  Mina blev degiga i botten, hade inne i 20 min, de såg klara ut o kändes klara, men inte förrän jag penslat dem märkte jag att det bara var deg i botten.. Har nu haft inne dem igen i 20 min till snart.. Får se hur det blir!

 7. Anna-Lena. Pettersson

  Hej hej!
  Så goda dom ser ut. Jag måste absolut baka dessa fast julen snart är över.
  Är det en hel ugnsform till 5 dl mjölk eller ska det vara dubbel sats då (1liter)?
  Mvh Anna-Lena

  • victoriasprovkök

   Hej!! De är supergoda. Jag brukar göra 5dl till en hel plåt. Ibland gör jag halva satsen till en mindre plåt.

 8. Ann Sofie Romell

  Hej!
  Använder du ”vanlig” jäst eller den för söta degar när bakar Tex bullar?
  Så spännande det här med jäst, har aldrig vågat med annat än det som står i recept men nu inspirerad av dej att ju går att göra olika; nattjästa i kylskåp eller i rumstemperatur, el tex jäsa länge på dan, alltså att mängd jäst, hur jäsa, var o hur länge ju går att variera. Har provat flera av dina bröd recept! Toppen! Tänkte nu baka dessa saffransbullar o började fundera på jäst sort.. 😊 Tack för fint konto! Mvh Ann Sofie

  • victoriasprovkök

   Ibland använder jag den röda jästen för söta degar och ibland den blå. Båda funkar men ta den röda till bullar om du har den hemma:)

 9. EvaLena

  Hej!

  Jag använde mig av torrjäst sist jag bakade dessa, då det var det jag hade hemma, och jag måste säga att jag upplevde dem ännu fluffigare nu. Hett tips till såå goda bullar!
  Tack för receptet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.