22 Comments

  • victoriaadmin

   Jag brukar inte använda mig av glutenfritt mjöl men jag kan tänka mig att det borde funka bra. Berätta gärna hur det blev om du testar;) Ha en fin dag, Kram

 1. Lina

  Fantastiska julkakor 🙂
  En liten fråga jag tänkte göra detta recept i en cookie in jar och ge bort i adventspressent. Men jag undrar om man kan lägga i alla torra ingridienser endå i burken eller rekommenderar du att hänga saffranskuveret vid sidan av?

  • victoriaadmin

   Jag vet inte riktigt men jag skulle nog hänga det utanpå så det inte tappar smaken om det är öppnat:) Rolig idé, perfekta julgåvan ju!Kram

 2. Katriina Almgren

  Hittade en påse saffran i kylskåpet som låg och väntade på detta recept. Vägde varje kaka, 20 g per kaka. Blev 46 st i lagom storlek för mig. 7 minuter i ugnen på 180 grader. Blev perfekta solar till sommarens kalas. Jättebra recept!

 3. Mikaela

  Jibidibidooo, Victoria du har gjort det igen. Ännu ett bakverk som är sanslöst gott och enkelt att baka. Enda felet är att kakorna snabbt tar slut 😉 Tack för en superbra hemsida med fantastiska recept <3

 4. Anneli Ericsson

  Jag har bakat dessa kakor två ggr,& dom går åt som smör. ? jag har fryst dom och tagit fram
  de som skall ätas vid tillfället & har funkat toppen. Däremot så undrar jag vad jag kan ha gjort för fel då jg gjorde dessa igen men utan chokladen då gubben tyckte de vart lite för sött, dom smakade väldigt mycket ägg.

 5. Anna

  Hej! Här i England finns bara safran som hela pistiller så jag köpte det. Hur ska jag använda dem i receptet? Hjälp, ska baka idag (eller senast imorgon bitti)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.