4 Comments

 1. Lena

  Äntligen hittade jag receptet som jag följt tidigare då jag gjort glass! Borde ju förstått att jag skulle söka direkt på din blogg 👍🙏Kom ihåg ingredienserna men inte hur mycket av allt. Denna är så mycket godare än den som alla andra verkar älska (vispad grädde med kondenserad mjölk), vilken inte alls är nån favorit hos mig trots att jag älskar gräddglass.

 2. Göran Ågren

  Tack för ditt recept! Det smakade lika bra nu, som när jag fick som barn. Ett så enkelt sätt att göra så god glass, så undrar varför köpeglassen har en innehållsförteckning som en hel uppsats. Dessutom är de sådan skillnad på smaken!

  • victoriaadmin

   Tack vad roligt att du gilla glassen. Ja visst är den god!! Och som du säger så enkel att göra. Galet gott till svenska jordgubbar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.