16 Comments

    • victoriaadmin

      Jag använder mig av en vanlig ugnsplåt. Kavla ut så tjockt du vill ha, det gör inget om det inte blir ut i kanten;) Ju tjockare deg ju högre bullar;) Ha en fin dag, kram

    • victoriaadmin

      Alltid godast med nybakade men det går såklart att frysa. De blir som vilken fryst bulle som helst;);) Kram och lycka till

    • victoriaadmin

      Det går bra att använda torrjäst men gör som det står på förpackningen då. Den vi har här i Sverige blandar vi ved varmare vätska, ca 45 grader och blandar den direkt i mjölet. Lycka till

    • Barbro Nivstrand

      Hej Victoria! Tack för din fina beskrivning av recept på dom fina saffran/kanelbullar. Du beskriver allt så tydligt och klart att det knappt går att göra fel. Jag är van att baka, men om jag ska göra något nytt känns det bra med en noga beskrivning. Till jul kommer jag göra dina saffransbullar i långpanna den med vit choklad och philadelphiaost. Låter supergott.

  1. Inga-Lill Axelsson

    Hej ?. Har nu bakat det fantastiska goda saffransbrödet i långpanna, så smidigt och sååååå gott ?. Tack och God Jul ?. Mvh Inga-Lill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.