14 Comments

    • victoriaadmin

      Jag brukar inte använda mig av glutenfritt mjöl men jag kan tänka mig att det borde funka bra. Berätta gärna hur det blev om du testar;) Ha en fin dag, Kram

  1. Lina

    Fantastiska julkakor 🙂
    En liten fråga jag tänkte göra detta recept i en cookie in jar och ge bort i adventspressent. Men jag undrar om man kan lägga i alla torra ingridienser endå i burken eller rekommenderar du att hänga saffranskuveret vid sidan av?

    • victoriaadmin

      Jag vet inte riktigt men jag skulle nog hänga det utanpå så det inte tappar smaken om det är öppnat:) Rolig idé, perfekta julgåvan ju!Kram

  2. Katriina Almgren

    Hittade en påse saffran i kylskåpet som låg och väntade på detta recept. Vägde varje kaka, 20 g per kaka. Blev 46 st i lagom storlek för mig. 7 minuter i ugnen på 180 grader. Blev perfekta solar till sommarens kalas. Jättebra recept!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.